WijkWijzer vraagbaak

Heb je een vraag aan WijkWijzer? Gebruik dan het contactformulier hiernaast. We doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. De gemiddelde reactietijd is vijf werkdagen.

Wil je graag een bijdrage opsturen voor de kennisbank? Ga dan hierheen.

Wij geven graag antwoord op vragen van overheden, organisaties, professionals, vrijwilligers en bewoners. Vragen van particulieren, scholieren of studenten kunnen wij helaas niet beantwoorden.

Bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Consent*

Of stel je vraag aan

Cynthia Friebel, programmacoördinator WijkWijzer

Matthijs Uyterlinde, Verwey-Jonker Instituut

Inge Kok Postma, Platform31

Jetze van der Ham, LPB

Kristel Jeuring, LSA

Leonie Aarsen, Het CCV

Veelgestelde vragen

 • Hoe maak ik een profiel aan op WijkWijzer?

  Een profiel op WijkWijzer is gratis. Met een profiel kun je artikelen opslaan in je leeslijst. Je kunt deze dan later bekijken, delen of downloaden.

  Om een profiel aan te maken, ga je naar ‘Mijn profiel’ in de menubalk bovenaan en klik je op ‘Nog geen account? Registreer je hier’. Je ontvangt een e-mail om je registratie te bevestigen en een nieuw wachtwoord in te vullen.

  Je kunt ook rechtstreeks naar de registratiepagina via de knop hieronder.

  Ik wil een profiel aanmaken
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

  Ga naar ‘Mijn profiel’ in de menubalk bovenaan en klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ Je ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord in te vullen. Lukt het opvragen van een nieuw wachtwoord niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

  Contactformulier
 • Kan ik een bijdrage opsturen voor de kennisbank?

  Beleidsmakers, professionals en actieve bewoners kunnen een bijdrage opsturen voor de kennisbank. WijkWijzer kijkt naar de ingezonden bijdragen en indien geschikt bevonden, plaatsen we deze in de kennisbank. Mogelijk nemen we contact met je op als we aanvullende informatie nodig hebben over je bijdrage. We nemen geen contact op wanneer de bijdrage wel of niet geplaatst wordt.

  Ik wil een bijdrage opsturen
 • Wat is de gemiddelde reactietijd op vragen?

  We doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. De gemiddelde reactietijd is vijf werkdagen.

  Wij geven graag antwoord op vragen van overheden, organisaties, professionals, vrijwilligers en bewoners. Vragen van particulieren, scholieren of studenten kunnen wij helaas niet beantwoorden.

  Stel je vraag
 • Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

  Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Werkt het contactformulier niet? Mail dan naar info@wijkwijzer.org.

  Ga naar het contactformulier

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema's of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, moet je ingelogd te zijn.